КАК ДА КУПЯ

Стъпка по стъпка на процес как да купя!

Примера посочен по-долу представя процеса на закупуване на обикновен продукт

стъпка 1 – Избиране на каталог продукти


Изберете категория продукти или прегледайте всички продукти от иконата на магазина.

стъпка 2 – Избиране на продукт


Клкнете върху картинката (1) на продукта или изберете опцията Бърз преглед (2) .

стъпка 3 – Бърз преглед на продукт


В случай, че сте избрали Бърз преглед и искате да продължите натиснете ВИЖ ДЕТАЙЛИ

стъпка 4 – Детайлен преглед на продукта


В страницата на продукта сте и можете да изберете Бърза поръчка (1), добавяне на количество (2) към количката с бутона КУПИ (3) или полупка на кредит (4), като кредита е възможен само за стоки над 150лв. Дадена е и вноската за 12 месеца за избрания продукт.

стъпка 5 – Дабавяне на продукт в количка


В случай , че сте избрали добавяне на количество към количката с бутона КУПИ, ще получите потвърждение под формата на текстова бележка написана в зелен правоъгълник с линк, който ви дава възможност за Преглед на количката Ви. Ако искате можете да продълните пазаруването.

стъпка 6 – Заявка за бърза поръчка


В случай , че сте избрали бутона Бърза поръчка, ще Ви се отвори прозорец, където трабва да полълните Име (1) и Телефон (2) и да натиснете ИЗПТАТИ (3). Човек от екипа ни ще се свърже с Вас в работно време за уточняване на детайли по поръчката. Натискате CLOSE (4) и това е всичко!

стъпка 7 – Преглед на количката


Вече сте в страницата на количката си. Ако желаете можете да промените количеството продукти или да въведете Промоционален Код. Не забравяйте да натиснете бутона ОБНОВИ КОЛИЧКАТА

стъпка 8 – Приключване на поръчката


Ако сте съгласни със съдържанието на количката си, можете спокойно да преминете към ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА или да кандидатствате за покупка на изплащане. Виждате и месечните вноски за 1 година.

стъпка 9 – Данни за фактуриране


Попълнете данните за фактуриране. Полетата означени със символа звезда (*) са задължителни. Можете да напишете и допълнителна информация свързана с доставката или друго Ваше изискване по отношение на тази поръчка.

стъпка 10 – Изпращане на поръчка


Изберете метод на плащане. Прочетете общите условия на сайта и ако сте съгласни, моля отбележете в квадратчето , че е така.  Ако не сте, поръчката ще се счита за отказана и няма да бъде изпълнена.  Натискате ПОРЪЧВАНЕ и това е всичко! На следващата страница ще получите потвърждение за Вашата поръчка!

Искате да сте информирани първи за нашите промоции и нови продукти?

Следвайте ни в Социалните мрежи и се абонирайте за нашия бюлетин!